Отстранете ги од куќуштето за безжично полнење,
ставете ги во вашите уши и тие веднаш се поврзуваат,
и ве исполнуваат со богат, квалитетен звук.

Максимален
безжичен потенцијал

По едноставно поставување, со еден допир, AirPods слушалките автоматски се активираат и се постојано поврзани.1 Слушалките можат да детектираат кога се во увото и кога да прекинат со работа кога ќе ги отстраните.

Едноставни
сами по себе.

За поврзување со iPhone нема потреба од никаков напор. Исто така можете да слушате музика на два пара на AirPods слушалки.2

Совршени
перформанси

Без разлика дали играте игри или слушате музика, H1 чипот обезбедува стабилна безжична врска за високо квалитетен звук.

Автономна сила
24-часовна батерија.

AirPods се дизајнирани да бидат во чекор со Вас, благодарение на куќиштето кое може да се употреби повеќе пати, за време на слушање од над 24 часа.3

Повеќе од

24часа

траење на батеријата
со куќиште
за полнење

До

5часа

време на слушање
со само
едно полнење4