Wireless Charging Case for AirPods:

Wireless Charging Case for AirPods

SKU
MR8U2ZM/A
Безжично куќиште за полнење кое ќе Ви овозможи лесно безжично полнење. Сега полнењето на Вашите AirPods и куќиштето е лесно, само поставете го куќиштето на безжичен Qi полнач.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Безжично куќиште за полнење кое ќе Ви овозможи лесно безжично полнење. Сега полнењето на Вашите AirPods и куќиштето е лесно, само поставете го куќиштето на безжичен Qi полнач. LED индикаторот го покажува статусот на батеријата и се наоѓа од предната страна. Кога пак ќе немате на дофат безжичен Qi полнач, можете лесно да ги наполните Вашите слушалки со Lightning конекторот, позициониран на долниот дел од куќиштето. Ова куќиште работи со сите генерации на AirPods.

Дополнително:

  • направена од Apple
  • AirPods лесно се поставуваат во куќиштето
  • куќиштето лесно се полни со Qi безжичен полнач или со Lightning конектор
Производител
Apple
End of life
No
Earphone type
Bluetooth Headset
Compatibility
AirPods
Боја
метално небесна