AirPods 2 with Charging Case

SKU
MV7N2ZM/A
 

Достапност

Детали

Отстранете ги од куќуштето за безжично полнење,
a one se ставете ги во вашите уши и тие веднаш се поврзуваат,
и ве исполнуваат со богат, квалитетен звук.

Совршено безжични.

По едноставно поставување,
со еден допир, AirPods слушалките
автоматски се активираат
и се постојано поврзани.¹ Слушалките
da znaju можат да детектираат кога се во увото
и прекинуваат со работа кога ќе ги отстраните.

Магично искуство
уште при првото слушање.

Неверојатно едноставно
се поврзуваат со iPhone, тоа што го слушаш
можеш да го поделиш и со останатиот
AirPods пар на слушалки.²

Ова мора да го слушнеш.

И кога играш игри, а и кога слушаш музика,
H1 чипот ти носи hi-fi звук преку
стабилната безжична врска.

24 часа на слобода.

AirPods слушалките никогаш нема да те остават
на цедило бидејки нивното куќиште за полнење
може да сочува доволно батерија
за повеќе од 24 часа на работа.³

Повеќе од

24 часа

на батерија со
куќиштето за полнење

До

5 часа

слушање со едно
полнење⁴

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1900
EAN code
190199098572
Боја
White
Големина
iPhone 15 Pro Max
Connectivity
Bluetooth
Earphone type
In-ear
MagSafe compatibility
No
Compatibility
AirPods
iPhone компатибилност
iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (6. gen), iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 11" (4. gen), iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 4, iPad Air 3, iPad Air 2, iPad mini 5, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad (8th gen), iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), iMac Pro, Mac mini (2018), Mac Pro (2019), MacBook Air 13" Retina (2020), MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2020), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 16", Mac Studio, MacBook Pro 13" M2, MacBook Pro 14" M1, MacBook Pro 14" M2, Macbook Pro 16" M1, Macbook Pro 16" M2, MacBook Air 13" M2, MacBook Air 15,3" M2, Mac Pro M2, Mac mini M2, Mac mini M2 Pro

Product declaration