Mac

Mac модели за сите задачи.

MacBook Air

Опасно силен. Прекрасно лесен.

Модели

MacBook Pro

13 инчни модели

Со сите суперсили на М1 чипот.

Модели

MacBook Pro

14 инчни модели

Моќ која ја носите со вас.

Модели

MacBook Pro

16 инчни модели

Голем дисплеј. Уште повеќе моќ.

Модели

iMac

Толку многу бои.

Модели
Ново

Mac Studio

Креативна машина.

Модели

Mac Pro

Имаш можност да смениш сѐ.

Модели

Mac mini

Големи можности. Мали димензии.

Модели

Кој Mac е вистинскиот за тебе?

MacBook Air

MacBook Air.
Со моќниот М1 чип.

Apple M1 чип

 

8 јадра

CPU

До

8 јадра

GPU

До 16 GB комбинирана меморија

2 TB

Максимален можен простор при конфигурација

13,3”

13,3 инчен Retina дисплеј

До 18 часа траење на батеријата

FaceTime HD камера со 720p резолуција

1,29 kg

Тежина

Touch ID

13 hüvelykes MacBook Pro

13 инчен MacBook Pro.
Со супермоќите на M1 чипот.

Apple M1 чип

 

8 јадра

CPU

 

8 јадра

GPU

До 16 GB комбинирана меморија

2 TB

Максимален можен простор при конфигурација

13,3”

13,3 инчен Retina дисплеј

До 20 часа траење на батеријата

FaceTime HD камера со 720p резолуција

1,4 kg

Тежина

Touch Bar и Touch ID

iPad

14 или 16 инчни MacBook Pro.
Брутално про.

Apple M1 Pro чип или Apple M1 Max чип

До

10 јадра

CPU

До

32 јадра

GPU

До 64 GB комбинирана меморија

8 TB

Максимален можен простор при конфигурација

14,2” или 16,2”

14,2 или 16,2 инчен Liquid Retina XDR дисплеј

До 21 час траење на батеријата

FaceTime HD камера со 720p резолуција

1,6 kg или 2,1 kg

Тежина

Touch ID

Mac додатоци

Футроли и торби

Кабли и адаптери

Глувчиња и тастатури

USB-C адаптери

Дисплеи

Екстерна меморија

Мрежни уреди

Софтвер

iStyle Comfort

Mac, каков што ти сакаш.

Конфигурирај Mac според твоите потреби: одбери помеѓу одличните опции за процесори, графика и меморија. На тој начин, ќе го добиеш токму она што го сакаш.