iSTYLE Comfort Mac

SKU
ISTYLE_COMFORT_W
 

Достапност

Детали

Услуга и поддршка од луѓе кои најдобро го познаваат Вашиот Mac.

Нашите стручни лица знаат како функционира целиот Apple екосистем и можат да помогнат во решавање на повеќето проблеми со само еден разговор.

2 години спокојство со iSTYLE Comfort за Mac.

Секој Mac компјутер доаѓа со една година гаранција. iSTYLE Comfort за Mac ја продолжува гаранцијата на 2 години од оригиналниот датум на купување и ти обезбедува заменски уред додека поправката трае. Со тоа, ќе добиете 15-минутна консултација и ваучер во вредност од 1.500 МКД кој може да се искористи за купување на избрани додатоци од трети производители, како и техничка асистенција за "Find My" услугата.


1 година продолжена гаранција


Заменски уред за време на поправката


Ваучер од 1.500 МКД за доп. опрема


15 мин. консултација


Техничка асистенција за функцијата "Find My"

1 год. продолжена гаранција


2 год. услуги и поддршка во iSTYLE

Со Mac Comfort пакетот добивате дополнително една година гаранција на купените MacBook Air / MacBook Pro уреди. Гаранцијата можете да ја остварите во iSTYLE овластен сервис.

Заменски уред
за време на поправката


Бесплатен заменски уред
додека Вашиот компјутер е на сервис.

Корисникот на програмата ќе добие MacBook Pro/MacBook Air модел на користење, додека неговата поправка трае, без дополнителни трошоци. Корисникот може да побара заменски уред секогаш додека трае гаранцијата, кога неговиот уред е на сервис.

Ваучер за додатоци


Ваучер во вредност од 1.500 МКД

Ваучерот за дополнителна опрема во вредност од 1.500 МКД (со вклучен ДДВ) за избрани Mac додатоци од трети производители.

15-минутна консултација


Консултација 1 на 1
и почетни подесувања

Оваа услуга опфаќа консултација во iSTYLE продавница со продавач, и може да вклучи и почетни подесувања Mac компјутерот.

Техничка асистенција
за "Find My" функцијата


Помош при користење на апликацијата Find My
за пронаоѓање на Вашиот изгубен Mac компјутер.

Нашите продавачи ќе Ви помогнат при подесување на "Find My" функцијата, која овозможува откривање на приближна локација на Вашиот MacOS уред.

Како до Mac Comfort?

 1. Купете iSTYLE Mac Comfort со нов Mac компјутер
  или за Mac кој веќе го имате.*
 2. Купувањето е можно во нашата продавница:
  1. iSTYLE Skopje City Mall

*Услов е Вашиот Mac компјутер да биде купен во iSTYLE и да е во гаранција.

iSTYLE Comfort za Mac
- 1 година

Физичко / Правно лице


Пакетот вклучува 1 продолжена гаранција, заменски уред за време на сервисот, ваучер во вредност од 1.500 МКД, 15-мин. консултација и асистенција за "Find my" функцијата.

MacBook Air 4.990 МКД
MacBook Pro 13” 5.990 МКД
MacBook Pro 16” 8.690 МКД

iSTYLE Comfort za Mac
- 2 година

Правно лице


Пакетот вклучува 2 продолжена гаранција, заменски уред за време на сервисот, ваучер во вредност од 1.500 МКД, 15-мин. консултација и асистенција за "Find my" функцијата.

MacBook Air 7.990 МКД
MacBook Pro 13” 8.690 МКД
MacBook Pro 16” 12.990 МКД

Buy now

iSTYLE Mac Comfort пакетот вклучува:

 1. Продолжена гаранција од 1 година или 2 години (за правни лица) на купени MacBook Pro / MacBook Air уреди.
 2. Заменски уред додека поправката трае. Корисникот на програмата ќе добие MacBook Pro / MacBook Air модел користење, додека неговиот уред е на сервис, без дополнителни трошоци. Корисникот може да побара заменски уред секогаш додека важи гаранцијата, додека неговиот уред е на поправка.
 3. Ваучерот за дополнителна опрема во вредност од 1.500 МКД (со вклучен ДДВ) на избрани Mac додатоци од трети производители, кој мора да се искористат за време на купувањето на iSTYLE Mac Comfort пакетот.
 4. 15-мин. консултација во продавницата на iSTYLE со продавач, која може да вклучи почетни подесувања на Mac компјутерот.
 5. Техничка асистенција на "Find My" функцијата, која овозможува откривање на приближната локација на Вашиот MacOS уред.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
iSTYLE
End of life
No

Product declaration