All-new
AirPods Pro
Реизмислен звук.
 
Дознај повеќе
3 генерација
AirPods
Магичен звук.
 
Дознај повеќе
2 генерација
AirPods
Без жици. Без мака. Со многу магија.
 
Дознај повеќе
 
AirPods Max
Радикално оргинална композиција.
 
Дознај повеќе

Кои AirPods се вистинските за тебе?


2 генерација
Купи

Spatial audio недостапно

Active Noise Cancellation и Transparency mode недостапни

Неотпорни на вода и прав.

Lightning Charging Case

5 часа

До 5 часа слушање со едно полнење на батеријата.


3 генерација
Купи

Персонализирано Spatial Audio со dynamic head tracking

Active Noise Cancellation и Transparency mode недостапни

Отпорни на
вода и прав

Lightning Charging Case или MagSafe Charging Case

6 часа

До 6 часа слушање со едно полнење на батеријата.


2 генерација
Купи

Personalized Spatial Audio со dynamic head tracking

Active Noise
Cancellation и
Adaptive Transparency

Отпорни на
вода и прав

MagSafe Charging Case со звучник и lanyard loop

6 часа

До 6 часа слушање со едно полнење на батеријата.

Personalized Spatial Audio со dynamic head tracking

Active Noise
Cancellation и
Transparency mode

Неотпорни на вода и прав.

Smart Case

20 часа

До 20 часа слушање со едно полнење на батеријата.

Додатоци за твоите AirPods

Заштити ги твоите AirPods со стил.

iSTYLE Silicone Cover for AirPods 3 - Pink
iSTYLE Silicone Cover for AirPods 3 - Pink
Special Price 590 МКД
Regular Price 790 МКД

Достапен производ

iStyle Silicone Cover Airpods 3 - Dark Blue
iStyle Silicone Cover Airpods 3 - Dark Blue
Special Price 590 МКД
Regular Price 790 МКД

Достапен производ

iSTYLE Silicone Cover AirPods Pro - Pink
iSTYLE Silicone Cover AirPods Pro - Pink
790 МКД

Нема на залиха

iSTYLE Silicone Cover AirPods Pro - Red
iSTYLE Silicone Cover AirPods Pro - Red
790 МКД

Нема на залиха

iSTYLE OUTDOOR COVER Airpods Gen 1/2 - white transparent
iSTYLE OUTDOOR COVER Airpods Gen 1/2 - white transparent
790 МКД

Нема на залиха

iSTYLE Silicone Cover AirPods Pro - Navy
iSTYLE Silicone Cover AirPods Pro - Navy
790 МКД

Нема на залиха

iSTYLE Silicone Cover AirPods Pro - Black
iSTYLE Silicone Cover AirPods Pro - Black
790 МКД

Нема на залиха