Заштеди 4.000 МКД2 на MacBook Pro како студент или професор.

MacBook Pro
Профи од глава до пети.

Ново

MacBook Pro 13"
M1 256GB

 • Apple M1 чип со 8 јадрен CPU, 8 јадрен GPU и 16 јадрен Neural Engine
 • 8GB RAM меморија
 • 256GB SSD простор
 • Retina дисплеј со True Tone
 • Magic Keyboard
 • Touch Bar и Touch ID
 • Force Touch trackpad
 • Две Thunderbolt 3 порти
 •  

Избери боја

Ново

MacBook Pro 13"
M1 512GB

 • Apple M1 чип со 8 јадрен CPU, 8 јадрен GPU и 16 јадрен Neural Engine
 • 8GB RAM меморија
 • 512GB SSD простор
 • Retina дисплеј со True Tone
 • Magic Keyboard
 • Touch Bar и Touch ID
 • Force Touch trackpad
 • Две Thunderbolt 3 порти
 •  

Избери боја

Надграден модел

MacBook Pro 13"
M1 256GB 16GB RAM

 • Apple M1 чип со 8 јадрен CPU, 8 јадрен GPU и 16 јадрен Neural Engine
 • 16GB RAM меморија
 • 256GB SSD простор
 • Retina дисплеј со True Tone
 • Magic Keyboard
 • Touch Bar и Touch ID
 • Force Touch trackpad
 • Две Thunderbolt 3 порти
 • + Beats Flex на подарок

Избери боја

Надграден модел

MacBook Pro 13"
M1 512GB 16GB RAM

 • Apple M1 чип со 8 јадрен CPU, 8 јадрен GPU и 16 јадрен Neural Engine
 • 16GB RAM меморија
 • 512GB SSD простор
 • Retina дисплеј со True Tone
 • Magic Keyboard
 • Touch Bar и Touch ID
 • Force Touch trackpad
 • Две Thunderbolt 3 порти
 • + Beats Flex на подарок

Избери боја

MacBook Pro 13"
Intel 512GB

 • 2.0 GHz 4-јадрен Intel Core i5 процесор 10. генерација
 • Turbo Boost до 3,8 GHz
 • Intel Iris Plus Graphics
 • 16GB RAM меморија
 • 512GB SSD простор
 • Retina дисплеј со True Tone
 • Touch Bar и Touch ID
 • Четири Thunderbolt 3 порти
 •  

58 990 Kč

58 990 Kč

Избери боја

MacBook Pro 13"
Intel 1TB

 • 2.0 GHz 4-јадрен Intel Core i5 процесор 10. генерација
 • Turbo Boost до 3,8 GHz
 • Intel Iris Plus Graphics
 • 16GB RAM меморија
 • 1TB SSD простор
 • Retina дисплеј со True Tone
 • Touch Bar и Touch ID
 • Четири Thunderbolt 3 порти
 •  
 •  

64 990 Kč

64 990 Kč

Избери боја

MacBook Pro 16"
Intel 512GB

 • 2,6 GHz 6 јадрен Intel Core i7 процесор 9. генерација
 • Turbo Boost до 4,5 GHz
 • AMD Radeon Pro 5300M со 4GB GDDPR6 меморија
 • 16 GB 2666 MHz DDR4 RAM меморија
 • 512GB SSD простор
 • 16" Retina дисплеј со True Tone
 • Touch Bar и Touch ID
 • Четири Thunderbolt 3 порти
 • International English тастатура
 •  

69 990 Kč

69 990 Kč

Избери боја

MacBook Pro 16"
Intel 1TB

 • 2,3 GHz 8-јадрен Intel Core i9 процесор 9. генерација
 • Turbo Boost до 4,8 GHz
 • AMD Radeon Pro 5500M со 4GB GDDPR6 меморија
 • 16 GB 2666 MHz DDR4 RAM меморија
 • 1TB SSD простор
 • 16" Retina дисплеј со True Tone
 • Touch Bar и Touch ID
 • Четири Thunderbolt 3 порти
 • International English тастатура
 •  

82 990 Kč

82 990 Kč

Избери боја

1. Промотивните цени важат за одредени бои и модели.

2. EDU попустот може да се искористи само на моделите по редовна цена.