AirPods with Wireless Charging Case:

AirPods with Wireless Charging Case

SKU
MRXJ2ZM/A

Помагични од било кога. Сега со повеќе разговори, гласовно активирање на Siri и овозможено безжично полнење - AirPods обезбедува неспоредливо искуство за безжични слушалки. Едноставно извадете ги и тие се подготвени за употреба со сите ваши Apple уреди. Ставете ги во Вашите уши и веднаш се поврзуваат, со што ќе ве однесете во богат и квалитетен звук. Исто како магија.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Помагични од било кога. Сега со повеќе разговори, гласовно активирање на Siri и овозможено безжично полнење - AirPods обезбедува неспоредливо искуство за безжични слушалки. Едноставно извадете ги и тие се подготвени за употреба со сите ваши Apple уреди. Ставете ги во Вашите уши и веднаш се поврзуваат, со што ќе ве однесете во богат и квалитетен звук. Исто како магија.

Производител
Apple
End of life
No
Earphone type
In-ear
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 11", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad Air 2, iPad (5. gen - 2017)
Боја
метално небесна
Connectivity
Bluetooth