Artwizz Rubber Clip for MacBook Pro 15inch Retina Display

SKU
conf-artwizz-rubber-clip-macbook-pro-15-retina-mk
Artwizz Rubber Clip за MacBook Pro 15inch Retina екран.
  • Многу лесен и издржлив тенок изглед благодарение на дебелината на материјалот од 1,2 мм
  • Вентилациони пресеци и гумени ногарки за одлична стабилност
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Artwizz Rubber Clip за MacBook Pro 15inch Retina екран.
  • Многу лесен и издржлив тенок изглед благодарение на дебелината на материјалот од 1,2 мм
  • Вентилациони пресеци и гумени ногарки за одлична стабилност
Производител
Artwizz
End of life
No
Производител
Artwizz
EAN code
4260294112858
Боја
зелена
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15"
Капацитет
MacBook Pro 15inch Retina
Производител
Artwizz
EAN code
4260294117679
Боја
мат сина
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Full case
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15"
Капацитет
MacBook Pro 15inch Retina