Artwizz SecondDisplay (2er Pack) for iPhone 6/6s/7/8 (Glass Protection):

Artwizz SecondDisplay (2er Pack) for iPhone 6/6s/7/8 (Glass Protection)

SKU
1071-1857
Artwizz SecondDisplay го заштитува од гребнатини и пукнатини вашиот екранот.

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Вистинска заштита на Вашиот паметен уред
Artvizz SecondDisplay е заштитно стакло и ви нуди моќна заштита на Вашиот екран. Ова заштитно стакло го штити Вашиот уред од гребнатини, пукнатини на екранот и не влијае на користење на уредот.

Карактеристики:
  • заштита од гребаници и пукање на екранот
  • без употреба на дополнитолно лепило
Производител
Artwizz
End of life
No
Капацитет
No