Marshall Acton II Speaker

SKU
conf-marshall-actionII-speaker-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Со добро избалансиран звук кој има јасни средни и долги тонови, Acton звучникот го дава искуството кое е артикулирано и изречено. Неговиот моќен длабок бас се чини дека им пркоси на законите на природата за разлика од неговата големина. Сопствена контрола на Acton-овите 3 аналогни копчиња за интеракција ви овозможува да го подесите звукот точно каков што го посакувате.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Marshall Headphones
End of life
No
Производител
Marshall Headphones
Боја
црна
Speaker connectivity
3.5 mm, Bluetooth
Speaker Power
100 - 240 V
Amplifier
One 30 Watt Class D amplifier for the woofer
Frequency
50-20.000Hz
Димензија и тежина
260 x 160 x 150 mm, 2.85 kg
Што има во кутијата?
Acton II Bluetooth speaker, Legal and safety information, Mains lead, Quick start guide
Производител
Marshall Headphones
Боја
бела
Speaker connectivity
3.5 mm, Bluetooth
Speaker Power
100 - 240 V
Amplifier
One 30 Watt Class D amplifier for the woofer
Frequency
50-20.000Hz
Димензија и тежина
260 x 160 x 150 mm, 2.85 kg
Што има во кутијата?
Acton II Bluetooth speaker, Legal and safety information, Mains lead, Quick start guide