Tripod Mounts (including 3-Way Tripod):

Tripod Mounts (including 3-Way Tripod)

SKU
ABQRT-002
Со Tripod Mounts можете да ја монтирате GoPro камерата на сите стандардни моноподи. Користејќи го клипот, ќе можете полесно да ги промените позициите и рамките на снимањето.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Со Tripod Mounts можете да ја монтирате GoPro камерата на сите стандардни моноподи. Користејќи го клипот, ќе можете полесно да ги промените позициите и рамките на снимањето.
Производител
GoPro
EAN code
818279015416
End of life
No