Herschel Heritage ранец Offset Forest:

Herschel Heritage ранец Offset Forest

SKU
10007-01236-OS
Одликувајќи се со безвременски акцент во форма на дијамант, Herschel Heritage ™ ранецот нуди функционален дизајн и карактеристични детали.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Одликувајќи се со безвременски акцент во форма на дијамант, Herschel Heritage ™ ранецот нуди функционален дизајн и карактеристични детали.
Производител
Herschel
Боја
темно зелена
Case Size
15"
End of life
No
Капацитет
No