Herschel Winlaw Backpack Cordura Wine:

Herschel Winlaw Backpack Cordura Wine

SKU
10230-01234-OS
Изграден од лесна CORDURA® Classic ткаенина овој ранец е отпорен на гребење и триење.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Изграден од лесна CORDURA® Classic ткаенина овој ранец е отпорен на гребење и триење.
Производител
Herschel
Weight
No
Боја
црвена
End of life
No
Капацитет
No
Connectivity
No