Incase Classic Sleeve for MacBook Pro Retina 15inch - Thunderbolt 3 (USB-C)

SKU
conf-incase-classic-sleeve-for-macbook-pro-retina-15-mk
Единствено решение со едноставен дизајн кој го штити вашиот MacBook Pro Retina 15".
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Единствено решение со едноставен дизајн кој го штити вашиот MacBook Pro Retina 15".
Производител
Incase
End of life
No
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Производител
Incase
EAN code
650450141305
Боја
јаглено сива
Материјал
Eco-leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Производител
Incase
EAN code
650450144689
Боја
океанско плава
Материјал
Eco-leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15"
Производител
Incase
EAN code
650450144665
Боја
темно виолетова
Материјал
Eco-leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Производител
Incase
EAN code
650450147086
Боја
црна
Материјал
Neoprene
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450141169
Боја
црна
Материјал
Eco-leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15"
Производител
Incase
EAN code
650450139272
Боја
розева
Материјал
Eco-leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
15 inch
Производител
Incase
EAN code
650450147109
Боја
Matte Teal
Материјал
Eco-leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15"
Производител
Incase
EAN code
650450141176
Боја
бледо розева
Материјал
Eco-leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 15"
Производител
Incase
EAN code
650450144672
Боја
кафеаво - сива
Материјал
Eco-leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
15 inch
Производител
Incase
EAN code
650450139319
Боја
Denim Blue
Материјал
Eco-leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15"