Incase Compact Sleeve за 12" MacBook

SKU
conf-incase-compact-sleeve-for-macbook-12-mk
 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.

Детали

Incase Compact футрола во Flight Nylon за MacBook 12"

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

End of life
No
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149219
Боја
маслинесто зелена
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450148861
Боја
црна
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450148878
Боја
темно плава
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch