Incase Hardshell Case for MacBook 12" Dots

SKU
conf-incase-hardshell-case-for-macbook-12-dots-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Заштитете го вашиот 12-инчен MacBook
Лесниот MacBook Case нуди заштита без да го загрози пристапот до портовите и копчињата.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450138299
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate
Case Size
12"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450148915
Боја
океанско плава
Материјал
Polycarbonate
Case Size
12"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450144757
Боја
разнобојна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
12"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450138398
Боја
темно розева
Материјал
Polycarbonate
Case Size
12"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450138305
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
12"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450139333
Боја
розева
Материјал
Polycarbonate
Case Size
12"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450147123
Боја
светло сина
Материјал
Polycarbonate
Case Size
12"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450139395
Боја
светло зелена
Материјал
Polycarbonate
Case Size
12"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450147116
Боја
светло виолетова
Материјал
Polycarbonate
Case Size
12"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch