Incase Hardshell Маска за MacBook Pro 13"

SKU
conf-inacese-hardshell-case-for-macbook-13-macbook-pro-retina-mk
Заштитете го вашиот 13-инчен MacBook Pro со лесната Incase Hardshell маска која нуди заштита без притоа да засмета на пристапот до портовите и копчињата.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Заштитете го вашиот 13-инчен MacBook Pro со лесната Incase Hardshell маска која нуди заштита без притоа да засмета на пристапот до портовите и копчињата.
Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
Weight
0.0000
EAN code
650450137346
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
TPU
Case Size
13"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Pro Retina 13"
Производител
Incase
EAN code
650450148946
Боја
тиркизна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Pro Retina 13"
Производител
Incase
EAN code
650450147154
Боја
виолетова
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Pro Retina 13"
Производител
Incase
EAN code
650450139425
Боја
Кобалт плава
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Pro Retina 13"
Производител
Incase
EAN code
650450137490
Боја
Розово - црвена
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Pro Retina 13"
Производител
Incase
EAN code
650450139364
Боја
мат златна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Pro Retina 13"