Incase Hardshell Case for MacBook Air 13" Dots

SKU
conf-incase-hardshell-case-for-macbook-air-13-dots-mk
Incase Hardshell Case за MacBook Air 13" Dots
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Заштитете го вашиот 13-инчен MacBook Pro.
Лесниот MacBook Case нуди заштита без да го загрози пристапот до портовите и копчињата.
Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
EAN code
650450137322
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Капацитет
MacBook Air 13inch
Производител
Incase
EAN code
650450148939
Боја
океанско плава
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Производител
Incase
EAN code
650450144764
Боја
разнобојна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Капацитет
MacBook Air 13inch
Производител
Incase
EAN code
650450148922
Боја
тиркизна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Производител
Incase
EAN code
650450137315
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Капацитет
MacBook Air 13inch
Производител
Incase
EAN code
650450139340
Боја
розева
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Капацитет
MacBook Air 13inch
Производител
Incase
EAN code
650450139401
Боја
светло зелена
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Капацитет
MacBook Air 13inch
Производител
Incase
EAN code
650450147130
Боја
светло виолетова
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Капацитет
MacBook Air 13inch
Производител
Incase
EAN code
650450137483
Боја
темно плава
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Капацитет
MacBook Air 13inch