Incase ICON Lite Backpack for MB15"

SKU
conf-incase-icon-lite-backpack-for-mb-15-mk

Подобрена заштита и мобилност. ICON Lite Pack го заштитува вашиот MacBook со кадифени ракави со каучук, додека главниот дел содржи поголеми предмети и ги задржува вашите омилени списанија и книгите безбедно. Брзо пристапните џебови и рачки ја претвораат оваа торба во совршен патник за лесно патување.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
  • Димензии: 20 "x 12" x 6 "(Д x Ш x В)
  • Волумен: 12Л
  • Компатибилност: до 15" MacBook Pro, iPad
  • Материјал: издржлива конструкција од најлон од 840D
Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
EAN code
650450144382
Боја
црвена
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450143859
Боја
кафеава
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450143842
Боја
темно плава
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450143866
Боја
темно зелена
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450143873
Боја
темно црвена
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar