Incase ICON Pack - Diamond Wire:

Incase ICON Pack - Diamond Wire

SKU
CL55598

Организирајте го, заштитете го и носете го вашиот MacBook и други најважни елементи во овој издржлив, стилски ранец, со зголемен Diamond Wire материјал.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Организирајте го, заштитете го и носете го вашиот MacBook и други најважни елементи во овој издржлив, стилски ранец, со зголемен Diamond Wire материјал.

Производител
Incase
EAN code
650450138732
End of life
No
Боја
црна
Бои
Black
Материјал
Leather, Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
21" x 13" x 10" (L x W x H)