Incase ICON Sleeve for Mac (with Tensaerlite)

SKU
conf-incase-iconsleeve-tesaerlite-mac-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Целосна заштита на површината и од страна на вашиот Mac. Tensaerlite браник, апсорбира шокви и е обликуван и зашиен на секоја страна и обезбедува максимална заштита од удар со минимална тежина. Безбедното магнетно затворање ги спречува несаканите лизгачи и ги отстранува прашината и остатоците. Со лесен пристап до сите прегради, можете да го наполните Вашиот уред додека го заштитувате.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Incase
End of life
No
Боја
No
Материјал
Neoprene
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019)
Капацитет
No
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450137933
Боја
црна
Материјал
Neoprene
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450137773
Боја
светло сива
Материјал
Neoprene
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450139449
Боја
темно сива
Материјал
Neoprene
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450137742
Боја
сива
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Капацитет
MacBook Air 13inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450137902
Боја
црна
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Производител
Incase
Weight
0.2800
EAN code
650450137667
Боја
темно сива
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450137759
Боја
сива
Материјал
Neoprene
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2012 or older)
Капацитет
MacBook Pro 13inch Retina
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450137919
Боја
црна
Материјал
Neoprene
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
MacBook Pro 13inch Retina
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450137681
Боја
темно сива
Материјал
Neoprene
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" Retina (2013-2015)
Капацитет
MacBook Pro 13inch Retina
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450137766
Боја
сива
Материјал
Neoprene
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Капацитет
MacBook Pro 15inch Retina
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450137926
Боја
црна
Материјал
Neoprene
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
MacBook Pro 15inch Retina
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450137704
Боја
темно сива
Материјал
Neoprene
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Капацитет
MacBook Pro 15inch Retina
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450147512
Боја
црна
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019)
Капацитет
MacBook Pro 15inch Touch Bar