Incase ICON Slim Backpack 15inch

SKU
conf-incase-icon-slim-backpack-15inch-mk

Модерен и минималистички. Организирајте, заштитувајте и носете го вашиот MacBook и други најважни работи со ICON Slim ранецот. Нуди повеќе оддели за лесна организација и прилагодливи обложени раменски ремени за максимален комфор.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
  • Димензии: 19 "x 12" x 8 "(Д x Ш x В)
  • Волумен: 14.5 литри
  • Mатеријал: издржлива конструкција од најлон од 840D
  • Ремен: прилагодливи преклопени ремени за оптимален комфор и ергономска поддршка
Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
EAN code
650450140001
Боја
маслинесто зелена
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450134437
Боја
сива
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450149257
Боја
црна
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450134444
Боја
црвена
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450143804
Боја
кафеава
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450139777
Боја
темно плава
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450143828
Боја
темно црвена
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar