Incase Reform Brief (with Tensaerlite)

SKU
conf-incase-reform-brief-tensaerlite-mk

Обезбедува одлично складирање и најголема заштита за вашиот MacBook со фугирано компресирана преграда изработена од специјално формулиран Tensaerlite ™ материјал.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Материјал: Eco-dyed 300D poly Ecoya
Ременче: Отстранлив обложен лента за на рамо
Складирање: заштитен оддел за лаптоп со TENSAERLITE

Производител
Incase
End of life
No
Боја
No
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
No
Производител
Incase
EAN code
650450136806
Боја
црна
Case Size
15"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
15 inch
Производител
Incase
EAN code
650450136813
Боја
темно сива
Case Size
15"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
15 inch