Incase Slim Sleeve for MacBook Pro Retina 15inch - Thunderbolt 3 (USB-C) - Heather Black:

Incase Slim Sleeve for MacBook Pro Retina 15inch - Thunderbolt 3 (USB-C) - Heather Black

SKU
CL60682
Премиум дизајнот на Slim Sleeve го надополнува тенкиот облик на MacBook Pro Retina 15", додека plush faux-fur lining го задржуваат вашиот уред да изгледа нов подолго. Тенкиот ранец го карактеризира Ecoya материјалот кој ги нагласува новите MacBook бои и обезбедува целосна заштита од испакнатини и гребнатини.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Премиум дизајнот на Slim Sleeve го надополнува тенкиот облик на MacBook Pro Retina 15", додека plush faux-fur lining го задржуваат вашиот уред да изгледа нов подолго. Тенкиот ранец го карактеризира Ecoya материјалот кој ги нагласува новите MacBook бои и обезбедува целосна заштита од испакнатини и гребнатини.
Производител
Incase
EAN code
650450138619
End of life
No
Боја
јаглено сива
Бои
Black
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve