Knomo EMBOSSED Sleeve

SKU
conf-knomo-embossed-sleeve-mk

Футуристичка, елегантна и лесна заштита за Вашиот уред.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Тенка, футуристичка и мека лаптоп футрола која е совршено практична за Вашиот уред. Футролата со меката структура овозможува совршена заштита за Вашиот Macbook 12''. Доколку сакате луксузна, елегантна и секојдневна заштита, тогаш ова е совршениот избор за Вашиот уред.

Производител
Knomo
End of life
No
Боја
No
Материјал
Polyurethane
Case Size
No
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
No
Производител
Knomo
EAN code
5055385416583
Боја
бакарна
Материјал
Leather
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Производител
Knomo
EAN code
5055385416446
Боја
бакарна
Материјал
Leather
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Air 13", MacBook Pro Retina 13"
Димензија и тежина
Dimenzije: V25 x Š35.5 x D1.8cm Primeren za MacBook Pro 13" / MacBook Air 13" Teža: 0.29Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385416460
Боја
сребрена
Материјал
Leather
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Air 13", MacBook Pro Retina 13"
Димензија и тежина
Dimenzije: V25 x Š35.5 x D1.8cm Primeren za MacBook Pro 13" / MacBook Air 13" Teža: 0.29Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385416422
Боја
црна
Материјал
Leather
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Air 13", MacBook Pro Retina 13"
Димензија и тежина
Dimenzije: V25 x Š35.5 x D1.8cm Primeren za MacBook Pro 13" / MacBook Air 13" Teža: 0.29Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385416439
Боја
светло кафеава
Материјал
Leather
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Air 13", MacBook Pro Retina 13"
Димензија и тежина
Dimenzije: V25 x Š35.5 x D1.8cm Primeren za MacBook Pro 13" / MacBook Air 13" Teža: 0.29Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385416538
Боја
сребрена
Материјал
Leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15"
Димензија и тежина
Dimenzije: V26 x Š36.5 x D1.8cm Teža: 0.33Kg