Knomo SOUTHAMPTON Backpack 15inch

SKU
conf-knomo-southampton-backpack-15inch-mk
Ултра лесен и неверојатно практичен ранец кој е изработен од полиестер и детали од кожа. На задната страна е поставена воздушна мрежа.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Ултра лесен и неверојатно практичен ранец кој е изработен од полиестер и детали од кожа. На задната страна е поставена воздушна мрежа.
Производител
Knomo
End of life
No
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
ранец
Производител
Knomo
EAN code
5055385416194
Боја
сива
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 11" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 11" (Mid 2012 or newer) , MacBook Air 13", MacBook Air 13" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 13" (Mid 2012 or newer) , MacBook Pro 13", MacBook Pro 13" Retina (Late 2012 or newer) , MacBook Pro 15", MacBook Pro 15" Retina (Mid 2012 or newer), MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
Dimensions: H43 X W33 X D14cm
Weight: 0.91kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385426193
Боја
црна
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
ранец