Leef Access-C microSD Card Reader - Black:

Leef Access-C microSD Card Reader - Black

SKU
LACC00KK000A1
Leef Access-C microSD читачот Ви овозможува брз преглед на клипчиња и споделување на фотографии од microSD картицата на Вашиот дрон или камера на Вашиот мобилен уред или таблет.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Leef Access-C microSD читачот Ви овозможува брз преглед на клипчиња и споделување на фотографии од microSD картицата на Вашиот дрон или камера на Вашиот мобилен уред или таблет.
EAN code
0855284005902
End of life
No
Боја
црна
Капацитет
No
Connectivity
No