Moshi Aria

SKU
conf-moshi-aria-mk

Moshi’s Aria е софистицирана, лесна торба дизајнирана за жени кои сакаат да изгледаат шик. Aria е збогатена со внимателни организациски компоненти, вклучувајќи и ватирана преграда за лаптоп за да ги заштити уредите до 13", и џеб RFID за да се осигурате дека вашите лични податоци остануваат безбедни.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Заштитна преграда за лаптоп до 13"
  • Внатрешен џеб со патент
  • Пространа внатрешност
  • RFID џеб за да ги обезбеди вашите лични податоци
  • Лежи рамно во вашиот куфер
Производител
Moshi
End of life
No
Производител
Moshi
EAN code
4713057253539
Боја
црна
Материјал
Eco-leather
Case Size
up to 13"
Тип на футрола
Bag
Димензија и тежина
50 x 16 x 33.5 cm
350 g
Производител
Moshi
EAN code
4713057253546
Боја
портокалова
Материјал
Eco-leather
Case Size
up to 13"
Тип на футрола
Bag
Производител
Moshi
EAN code
4713057253560
Боја
светло сива
Материјал
Eco-leather
Case Size
up to 13"
Тип на футрола
Bag
Производител
Moshi
EAN code
4713057253553
Боја
темно плава
Материјал
Eco-leather
Case Size
up to 13"
Тип на футрола
Bag