Moshi - ClearGuard CS - Compact iMac Keyboard Protector (EU Layout) - Transparent:

Moshi - ClearGuard CS - Compact iMac Keyboard Protector (EU Layout) - Transparent

SKU
99MO021906
Заштитете ја тастатурата на вашиот MacBook против дамки, прашина и други загадувачи. ClearGuard на Moshi е направен со напреден висококвалитетен материјал кој се вклопува во тастатурата на MacBook.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Заштитете ја тастатурата на вашиот MacBook против дамки, прашина и други загадувачи. ClearGuard на Moshi е направен со напреден висококвалитетен материјал кој се вклопува во тастатурата на MacBook.
Производител
Moshi
Weight
No
EAN code
4712052311459
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Бои
No
Материјал
No
Case Size
No
Тип на футрола
No
Mac компатибилност
No
Капацитет
No
Димензија и тежина
No
Capacity
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No