Tucano (PC) Lato Backpack for Notebook up to 15.6inch and MacBook Pro 17inch

SKU
conf-tucano-backpack-notebook-to-15.6inch-pro-17-mk
Tucano (PC) Lato Backpack за Notebook до 15.6inch и MacBook Pro 17inch
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Ултра тенка торбица со црвена боја за вашиот MacBook, MakBook Pro,MacBook Air 13".Tucano Lato Backapack торбицата е опремена со анти шок систем и во внатрешноста има перничиња за пригушување на ударот и за заштита на самиот MacBook.A од предната страна има доволно простор за сместување на додатна опрема.

Производител
Tucano
End of life
No
Производител
Tucano
EAN code
8020252011687
Боја
црна
Материјал
Polyester
Case Size
up to 17"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Tucano
EAN code
8020252011847
Боја
црвена
Case Size
up to 17"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar