TwelveSouth ParcSlope for MacBook & iPad Pro:

TwelveSouth ParcSlope for MacBook & iPad Pro

SKU
12-1423
TwelveSouth ParcSlope за MacBook & iPad Pro
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Држач за MacBook и iPad Pro кој ви е потребен
ParcSlope е нов вид на хибриден држач кој го подигнува екранот на вашиот MacBook или iPad Pro додека во исто време прави лесен агол за удобно користење на тастатурата на уредот. Овозможува додатна висина на екранот која ви е потребна но и удобно користење на тастатурата на уредот. Кога се користи со iPad Pro , ParcSlope сигурно го навалува екранот на агол од 18 степени што значи дека е совршен за се што сакате да работите на Вашиот iPad на пример цртање со Apple Pencil. Со каблите од Вашите уреди нема да имате проблеми заради дизајнот кој овозможува да ги чувате сите кабли на едно место а горниот силиконски дел е совршено место за чување на Apple Pencil кога не го користите.
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370020228
End of life
No
Материјал
Metal/Steel
Боја
сребрена
Compatibility
iPad Pro, MacBook
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Air 13" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 13" (Mid 2012 or newer) , MacBook Pro 13", MacBook Pro 13" Retina (Late 2012 or newer) , MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Air Retina
Капацитет
No
Dimensions
Height: 2.8 inches (7.1 cm)
Width: 8.3 inches (21.1 cm)
Depth: 9.6 inches (24.3 cm)
Weight: 2 pounds (.91 kg)
Што има во кутијата?
1 x TwelveSouth ParcSlope for MacBook & iPad Pro