Zink 2x3" Media - Twin (20) pack:

Zink 2x3" Media - Twin (20) pack

SKU
POLZ2X320

Веднаш испечатете ги вашите фотографии со технологијата за печатење ZINK Zero-Ink. Вашите фотографии излегуваат отпорни на вода, на триење и отпорни на кинење со леплива позадина за дополнителна забава.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Веднаш испечатете ги вашите фотографии со технологијата за печатење ZINK Zero-Ink. Вашите фотографии излегуваат отпорни на вода, на триење и отпорни на кинење со леплива позадина за дополнителна забава.

Производител
Polaroid
EAN code
840102125870
End of life
No
Боја
метално небесна
Connectivity
No