iPhone XR Транспарентна Футрола:

iPhone XR Транспарентна Футрола

SKU
MRW62ZM/A
Тенка, лесна и удобна - оваа футрола ќе Ви овозможи да уживате во изгледот на iPhone Xʀ, а притоа ќе Ви обезбеди и дополнителна заштита.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Тенка, лесна и удобна - оваа футрола ќе Ви овозможи да уживате во изгледот на iPhone Xʀ, а притоа и ќе Ви обезбеди и дополнителна заштита. Изработена е од мешавина на оптички јасни поликарбонатни и флексибилни TPU материјали, така што оваа футрола одлично ќе се вклопи директно над копчињата со цел лесно користење. На самата површина има слој отпорен на гребење кој се применува не само за надворешноста, туку и за внатрешноста. Безжично полнење? Само оставете ја на Вашиот iPhone и поставете го на Вашиот Qi-сертифицираниот полнач.
Производител
Apple
End of life
No
Бои
Transparent
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate, TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ
Што има во кутијата?
iPhone XR Clear Case