Apple - iPhone X Leather Case

SKU
apple-iphonex-leather-case-mk
Apple кожните футроли совршено ја следат линијата на Вашиот iPhone X- Направени се од квалитетна кожа па поради тоа надворешната страна е неверојатно нежна на допир и со текот на времето добива природна боја од самата кожа. Страничните копчиња направени од алуминијум совршено одговараат, додека поставата од мек микрофибер во внатрешноста соврешено го штити Вашиот iPhone X. Овие заштитни футроли нема потреба да ги отстранувате додека безжично го полните Вашиот уред.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Apple кожните футроли совршено ја следат линијата на Вашиот iPhone X. Направени се од квалитетна кожа па поради тоа надворешната страна е неверојатно нежна на допир и со текот на времето добива природна боја од самата кожа. Страничните копчиња направени од алуминијум совршено одговараат, додека поставата од мек микрофибер во внатрешноста соврешено го штити Вашиот iPhone X. Овие заштитни футроли нема потреба да ги отстранувате додека безжично го полните Вашиот уред.
Производител
Apple
End of life
No
Боја
No
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Капацитет
No
Производител
Apple
EAN code
190198522870
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198522894
Боја
јаглено сива
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198522917
Боја
темно виолетова
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198522818
Боја
цврвеникаво кафеава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198522856
Боја
црна
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198522955
Боја
розева
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198707079
Боја
жолта
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198522931
Боја
сина
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198522795
Боја
кафеава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198707031
Боја
светло сина
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198707093
Боја
светло портокалова
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198707055
Боја
светло розева
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198522832
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X