Apple кожна маска за iPhone 13 Pro Max со MagSafe

SKU
apple-kozna-maska-za-iphone-13-pro-max-so-magsafe
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
iPhone 13 Pro Max
Материјал
Leather
MagSafe compatibility
Yes
iPhone компатибилност
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252780268
Боја
Midnight Black
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252780176
Боја
Dark Cherry
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252780145
Боја
Golden Brown
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252780237
Боја
Sequoia Green
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252780206
Боја
Wisteria
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 13 Pro Max

Product declaration