Apple Magic Keyboard - INT:

Apple Magic Keyboard - INT

SKU
MLA22Z/A

Apple Magic Keyboard го комбинира најновиот тенок дизајн со вградена батерија на полнење и подобрени функции. Најновиот "ножички" механизам под секое копче гарантира стабилност, подобрена реакција и неверојатна удобност и прецизност при работењето. Магичната тастатура автоматски ќе се поврзе со вашиот Mac, така што веднаш ќе можете да ја користите. Батеријата сега е неверојатно издржлива и ќе обезбеди моќ и удобност за работа повеќе од еден месец по полнењето.

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Apple Magic Keyboard го комбинира најновиот тенок дизајн со вградена батерија на полнење и подобрени функции. Најновиот "ножички" механизам под секое копче гарантира стабилност, подобрена реакција и неверојатна удобност и прецизност при работењето. Магичната тастатура автоматски ќе се поврзе со вашиот Mac, така што веднаш ќе можете да ја користите. Батеријата сега е неверојатно издржлива и ќе обезбеди моќ и удобност за работа повеќе од еден месец по полнењето.

Производител
Apple
Weight
No
EAN code
888462650427
End of life
No
Боја
сребрена
Бои
Silver
Connectivity
Bluetooth
Compatibility
No
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Mac компатибилност
No
Compatibility
No
Dimensions
Size and Weight
Height: 0.16–0.43 inch (0.41–1.09 cm)
Width: 10.98 inches (27.9 cm)
Depth: 4.52 inches (11.49 cm)
Weight: 0.51 pound (0.231 kg)
Wireless connection
Connections and Expansion
Bluetooth
Lightning port
Wireless
Батерија
No
System requirements
Bluetooth-enabled Mac computer with OS X v10.11 or later
Што има во кутијата?
Magic Keyboard
Lightning to USB Cable
Гаранција
No
Коментар

International layout keyboard