Apple Pencil (2nd Generation)

SKU
MU8F2ZM/A
 

Достапност

Детали

Новиот Apple Pencil обезбедува прецизна перфекција со пиксели и ниска латентност во индустријата, што го прави одличен за цртање, скицирање, боење, запишување на белешки и друго.
Новиот Apple Pencil, исто така, има интуитивна површина за допир која поддржува "double-tapping". Затоа сега можете да ги менувате алатките без да го поставите Apple Pencil-от на страна.
Направен специјално за 11-инчниот iPad Pro и 12,9-инчен iPad Pro (3-та генерација), има рамен раб што магнетно се прикачува за автоматско полнење и поврзување.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
190198893376
Боја
White
Големина
No
Connectivity
Bluetooth
Бои
White
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (6. gen), iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11" (4. gen), iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 5, iPad Air 4, iPad mini 6

Product declaration