Apple Magic Trackpad 2 (2015):

Apple Magic Trackpad 2 (2015)

SKU
MJ2R2ZM/A
Magic Trackpad ви дава сосема нов начин за контрола на она што е на вашиот десктоп компјутер Mac. Кога извршувате гестови, вие всушност комуницирате со она што е на вашиот екран.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Magic Trackpad ви дава сосема нов начин за контрола на она што е на вашиот десктоп компјутер Mac. Кога извршувате гестови, вие всушност комуницирате со она што е на вашиот екран.

Производител
Apple
EAN code
888462075275
End of life
No
Боја
бела
Connectivity
Lightning
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, iMac Pro
Compatibility
• Mac OS X v10.6.4 or later
• A Mac computer with Bluetooth wireless technology
• Latest Magic Trackpad software update
Што има во кутијата?
• Magic Trackpad
• Two AA batteries
• Printed documentation