Apple Smart Cover for iPad Pro/iPad Air

SKU
apple-smart-cover-for-2017-ipad-pro
 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.

Детали

Овој прекрасен Smart Cover, направен од полиуретан, го штити вашиот iPad Pro екран. Отворете го и вашиот iPad Pro се буди. Затворете го и заспива. Достапен во различни бои кои одговараат на Вашите други аксесоари на Apple.
Smart Cover компатибилен со iPad Pro (10.5") и iPad Air 3 (10.2").

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
End of life
No
Боја
No
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Front case
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198390172
Материјал
Silicone
Боја
јаглено сива
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.1800
EAN code
190198390271
Боја
песочно розева
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198353795
Материјал
Fake leather
Боја
бела
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198706430
Материјал
Fake leather
Боја
Lemonade
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Front case
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198706416
Материјал
Polyurethane
Боја
Red Raspberry
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes