DEVIA Full Screen V2 IPH Xs Max Black:

DEVIA Full Screen V2 IPH Xs Max Black

SKU
DFG9P-BK
Devia стакло кое го покрива целиот екран за вашиот iPhone XS Max.

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Devia стакло кое го покрива целиот екран за вашиот iPhone XS Max.
Производител
Devia
End of life
No
Боја
црна
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max