Incase ICON Sleeve for iPad (with Tensaerlite)

SKU
conf-incase-iconsleeve-tensaerlite-ipad-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Еволуирана заштита за вашиот iPad. Tensaerlite што апсорбира шок значи максимална заштита со минимална тежина. И со лесен пристап до сите прегради, можете да го наполните Вашиот уред додека го заштитувате.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Incase
End of life
No
Материјал
Neoprene
Боја
No
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
No
Производител
Incase
EAN code
650450138947
Материјал
Neoprene
Боја
сребрена
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Incase
EAN code
650450138930
Материјал
Neoprene
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Incase
EAN code
650450138954
Материјал
Neoprene
Боја
сина
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Incase
EAN code
650450139715
Материјал
Neoprene
Боја
темно сива
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Incase
EAN code
650450135137
Материјал
Neoprene
Боја
сива
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
9.7inch iPad Pro
Производител
Incase
EAN code
650450135120
Материјал
Neoprene
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
9.7inch iPad Pro
Производител
Incase
EAN code
650450135151
Материјал
Neoprene
Боја
сива
iPad компатибилност
iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Incase
EAN code
650450135144
Материјал
Neoprene
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
iPad mini 4