Incase Level Case for iPhone

SKU
conf-incase-level-case-for-iphone-mk

Перфектно обликувана футрола со метален заден панел за елегантна и издржлива заштита. И има подигната рамка околу периметарот која го задржува екранот заштитен.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Перфектно обликувана футрола со метален заден панел за елегантна и издржлива заштита. И има подигната рамка околу периметарот која го задржува екранот заштитен.

Производител
Incase
End of life
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450146102
Боја
бела
Материјал
Metal/Steel, Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450146096
Боја
црна
Материјал
Leather, Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450146126
Боја
златна
Материјал
Metal/Steel, Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Incase
Weight
0.0000
EAN code
650450146119
Боја
темно плава
Материјал
Metal/Steel, Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450146058
Боја
бела
Материјал
Metal/Steel, Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450146041
Боја
црна
Материјал
Metal/Steel, Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450146072
Боја
златна
Материјал
Metal/Steel, Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450146065
Боја
темно плава
Материјал
Metal/Steel, Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7