Incase Pop Case (tint) for iPhone 7

SKU
conf-incase-popcase-tint-iphone-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Pop футролата за iPhone има издржлив и цврст екстериер за сеопфатна заштита. Гумената рамка го крева и го заштитува стаклениот екран.

Материјал: Текстурирана, гумена обвивка со TENSAERLITE®

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Incase
End of life
No
Боја
No
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case, Frame
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7
Капацитет
No
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149783
Боја
темно розева
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case, Frame
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149790
Боја
темно плава
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case, Frame
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149776
Боја
темно кафеава
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149769
Боја
темно плава
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case, Frame
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149745
Боја
темно кафеава
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case, Frame
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8