Incase Protective Cover for iPhone 7

SKU
conf-incase-protectivecover-iphone-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Protective Cover е заштитна и флексибилна футрола со само еден материјал со подигнувач околу периметарот кој го задржува екранот заштитен.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Incase
End of life
No
Боја
No
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
No
Производител
Incase
EAN code
650450145495
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450145501
Боја
црна
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450145518
Боја
сина
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450145556
Боја
мат розева
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7