Incase Textured Snap for iPhone X

SKU
conf-incase-textured-snap-for-iphone-x-mk

Заштитете го и носете го вашиот iPhone со Textured Snap футролата. Се одликува со одлична апсорбција при падови, двоен панел со надворешен изглед на мека ткаенина и подигната рамка околу периметарот за да се спречи оштетување на вашиот екран.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Заштитете го и носете го вашиот iPhone со Textured Snap футролата. Се одликува со одлична апсорбција при падови, двоен панел со надворешен изглед на мека ткаенина и подигната рамка околу периметарот за да се спречи оштетување на вашиот екран.

Производител
Incase
End of life
No
Материјал
Polycarbonate, Textile
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150437
Боја
сива
Материјал
Polycarbonate, Textile
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150413
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate, Textile
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150420
Боја
Розево златна
Материјал
Polycarbonate, Textile
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150444
Боја
темно плава
Материјал
Polycarbonate, Textile
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X