LaCie Rugged USB-C Mobile Storage

SKU
conf-lacie-rugged-usb-c-mk
Одликувајќи се со еден од најголемите капацитети за складирање на пазарот за својата големина, LaCie Rugged USB-C ви дава доволно простор за складирање на вашата дигитална сегашност и иднина.

Карактеристики:

  • Нов USB-C конектор за компјутери од новата генерација
  • Вклучен USB 3.0 адаптер кој работи со PC или Mac
  • Отпорна при паѓање од дожд за употреба во било каква средина
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Одликувајќи се со еден од најголемите капацитети за складирање на пазарот за својата големина, LaCie Rugged USB-C ви дава доволно простор за складирање на вашата дигитална сегашност и иднина.

Карактеристики:

  • Нов USB-C конектор за компјутери од новата генерација
  • Вклучен USB 3.0 адаптер кој работи со PC или Mac
  • Отпорна при паѓање од дожд за употреба во било каква средина
Производител
LaCie
End of life
No
Меморија
No
Капацитет
No
HDD trays
No
Compatibility OS
OS X v10.5 or later, Windows 7 or later
Интерфејс
USB 2.0, USB 3.0, USB-C
Производител
LaCie
EAN code
3660619400140
Боја
портокалова
Капацитет
1 TB
Compatibility OS
OS X v10.5 or later, Windows 7 or later
Интерфејс
USB 2.0, USB 3.0, USB-C
Што има во кутијата?
USB-C - USB 3.0 adapter
Производител
LaCie
EAN code
3660619400157
Боја
портокалова
Капацитет
2 TB
Compatibility OS
OS X v10.5 or later, Windows 7 or later
Интерфејс
USB 2.0, USB 3.0, USB-C
Што има во кутијата?
USB-C - USB 3.0 adapter
Производител
LaCie
EAN code
3660619400164
Боја
портокалова
Капацитет
4 TB
Compatibility OS
OS X v10.5 or later, Windows 7 or later
Интерфејс
USB 2.0, USB 3.0, USB-C
Димензија и тежина
Height: 1,87 cm
Width: 8,6 cm
Depth: 13,51 cm
Weight: 0,1 kg
Што има во кутијата?
1 x LaCie Rugged USB-C
1 x USB-C (USB 3.1 5Gb/s) cable
1 x USB-C USB-A cable