Apple USB SuperDrive (2012)

SKU
MD564ZM/A
 

Достапност

Детали

Apple USB SuperDrive (2012) е мал и компактен уред кој овозможува репродукција на ЦД/ДВД преку УСБ влезот.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.2000
EAN code
885909575794
Модел
No
Големина
No
End of life
No
Боја
Silver
Меморија
Choose model
Капацитет
No
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), iMac Pro, Mac mini (2018), Mac Pro (late 2013), MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 11" (Mid 2012 or newer) , MacBook Air 11" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 13", MacBook Air 13" (Mid 2011-2014) , MacBook Air 13" (Mid 2010 or older) , MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" Retina (Mid 2012-2015), MacBook Pro 14" - 2021, MacBook Pro 16" - 2021, Mac Studio, MacBook Pro 13" M2, MacBook Pro 14" - 2023, MacBook Pro 16" - 2023, MacBook Air 15,3" M2, Mac Pro M2, Mac mini M2, Mac mini M2 Pro

Product declaration