Moshi iVisor AG for iPad mini (5th Gen) - Black:

Moshi iVisor AG for iPad mini (5th Gen) - Black

SKU
99MO020031
iVisor AG е следната генерација заштита на екранот за Вашиот уред. Нашиот заштитник за заштита од експликација на блесоци е обработен на површината за да обезбеди зголемена заштита од гребење и да ја одржи максималната јасност.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
iVisor AG е следната генерација заштита на екранот за Вашиот уред. Нашиот заштитник за заштита од експликација на блесоци е обработен на површината за да обезбеди зголемена заштита од гребење и да ја одржи максималната јасност.
Производител
Moshi
End of life
No
Материјал
Glass
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad mini 5
Тип на футрола
Screen Protector