Moshi SenseCover for iPhone X

SKU
conf-moshi-sensecover-for-iphone-x-mk

SenseCover на Moshi е сложено дизајнирана футрола која нуди паметна функционалност и заштита од 360 степени. Вградените сензори SensArray на капакот ви овозможуваат да одговорите и да разговарате по телефон, а прозорец за гледање гарантира дека можете да го користите Apple Pay и препознавање на лице за да го отклучите телефонот - сето тоа без да морате да го отворите капакот. SenseCover на Moshi е идеален за корисници кои ја ценат практичноста во движење.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

SenseCover на Moshi е сложено дизајнирана футрола која нуди паметна функционалност и заштита од 360 степени. Вградените сензори SensArray на капакот ви овозможуваат да одговорите и да разговарате по телефон, а прозорец за гледање гарантира дека можете да го користите Apple Pay и препознавање на лице за да го отклучите телефонот - сето тоа без да морате да го отворите капакот. SenseCover на Moshi е идеален за корисници кои ја ценат практичноста во движење.

Производител
Moshi
End of life
No
Производител
Moshi
EAN code
4713057252471
Боја
црна
Материјал
Fake leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Moshi
EAN code
4713057252488
Боја
розева
Материјал
Fake leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Moshi
EAN code
4713057252495
Боја
кафеава
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Капацитет
iPhone X